A Quiet Place II, F&F9 en Mulan ook verschoven

13 maart 2020 - 1 minute read
Disney's MULAN..Mulan (Yifei Liu)..Photo: Film Frame..© 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Eerder werden No Time to Die (naar november) en Peter Rabbit 2: The Runaway (naar augustus) verplaatst en gisteren werd bekend dat ook A Quiet Pace Part II en Mulan is teruggetrokken door het coronavirus. Een nieuwe datum heeft de horrorfilm nog niet.

Disney heeft onthuld dat nu ook de sprookjesfilm Mulan, 20th Century Studios’ Marvel-horrorfilm The New Mutants en Searchlights horrorfilm Antlers nieuwe verschijningsdata krijgen in 2020. Deze films zouden oorspronkelijk in maart en april wereldwijd in release gaan.

De release van de film werd eerder al uitgesteld in het zwaar door het coronavirus getroffen China. Dat is sowieso een belangrijke filmmarkt, maar dat geldt in het bijzonder voor Mulan; de film is gebaseerd op een Chinese legende.

Disney maakte donderdag ook bekend dat scifi-horror Antlers en superheldenfilm The New Mutants, die allebei in april zouden uitkomen, later in de bioscopen gaan draaien dan was gepland. Eerder op de dag werd bekend dat de nieuwste Fast & Furious-film F9, sequel A Quiet Place II en romkom The Lovebirds zijn uitgesteld.