Bioscopen vanaf donderdag 19 november a.s. weer open!

18 november 2020 - 2 minutes read
De-Slag-Om-De-Schelde_st_2_jpg_sd-high_Photo-by-©-Lennert-Hillege

Goed nieuws! Bioscopen en filmtheaters mogen vanaf donderdag 19 november de deuren weer openen. De tijdelijke sluiting van culturele instellingen in de strijd tegen Covid-19 wordt opgeheven, melden minister-president Rutte en minister De Jonge tijdens de persconferentie van dinsdagavond 17 november.

De veiligheid van bezoekers en medewerkers staat altijd voorop. De richtlijnen van het RIVM en de overheid worden strikt nageleefd. Daarom blijven de maatregelen die afgelopen tijd zijn gehanteerd van kracht: o.a. de 1,5 meter afstand, en er geldt vooralsnog een maximum capaciteit van 30 bezoekers per zaal.

Binnenkort in de bioscoop

De Slag om de Schelde
De Slag om de Schelde is de allergrootste Nederlandse film van de afgelopen 10 jaar. De speelfilm die vanaf 17 december te zien is in de bioscoop vertelt het verhaal over de ‘vergeten slag om de Schelde’ die bekend staat als één van de belangrijkste en heftigste veldslagen in West-Europa.

Zwaar Verliefd 2
In de feelgoodfilm Zwaar Verliefd 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor liefde en intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa vindt het lastig haar tijd te verdelen tussen Ruben, haar veeleisende baan als dierenarts en haar vriendinnen Floor (Liza Sips), Daphne (Jamie Grant) en zus Tamara (Abbey Hoes). Vanaf 17 december in de bioscoop.

Wonder Woman 1984
We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Woman’s volgende avontuur op het witte doek waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat: Max Lord en The Cheetah. Met wederom Patty Jenkins als regisseur en Gal Gadot in de hoofdrol is Wonder Woman 1984 het vervolg op de eerste film met deze DC-superheld, Wonder Woman uit 2017, die records heeft gebroken en wereldwijd 822 miljoen dollar heeft opgebracht. Vanaf 24 december in de bioscoop.