Filmwereld kijkt gespannen naar Tenet, eerste blockbuster sinds Covid-19

26 augustus 2020 - 1 minute read
Tenet

In Nederland is het vandaag eindelijk echt zo ver! De eerste blockbuster sinds maanden gaat vandaag in première. Fans van regisseur Christopher Nolan kijken enorm uit naar zijn nieuwste film: TENET.

Tenet gaat vandaag 26 augustus in Europa in Première, een week eerder dan in de Verenigde Staten. Dit is de eerste blockbuster sinds de pandemie die wereldwijd in de bioscoop verschijnt, na meerdere keren te zijn uitgesteld.

In Tenet tracht een geheim agent (acteur John David Washington) de Derde Wereldoorlog te voorkomen door de tijd steeds iets terug te spoelen. Hij moet de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Bron: NOS

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle mooie films die dit jaar in première gaan? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Alvast een klein voorproefje: The New Mutants (02-09)The King’s Man (17-09), Wonder Woman 1964 (01-10), Death On The Nile (22-10), Candyman (29-10), No Time To Die (12-11), Soul (25-11) en nog vele andere!