AXE YOU GOLD

2018-06-08_1157

Sinds december 2017 is het mogelijk om bij Pathé in de bioscoop commercials te kijken in 4DX. 4DX trekt je de film in alsof je er zelf deel van uitmaakt, met 20 verschillende soorten effecten.

AXE lanceerde onlangs een nieuwe geurvariant, AXE Gold. Deze is verkrijgbaar in een bodyspray, anti-transpirant, douchegel en showerfoam. AXE Gold is een stijlvolle, mannelijke geur met een combinatie van oudwood en donkere vanille. Wanneer je lekker ruikt, maakt het niet uit wat de dag voor je in petto heeft, YOU GOLD.

De geurvariant is via diverse media geïntroduceerd, zo ook in de bioscoop. Aan de bestaande commercial van 45 seconden zijn 4DX effecten toegevoegd, waarbij voor Axe voor het eerst ook het element geur werd toegevoegd. Bioscoopbezoekers worden verrast met een koele wind, ronddraaiende bewegingen van de stoelen en diverse andere 4DX effecten.

Zie hier de commercial zonder de effecten, deze zijn alleen in de bioscoop zelf te ontdekken. Bijvoorbeeld bij de 4DX vertoningen van Jurassic World: Fallen Kingdom, nu in de bioscoop.