Adverteerders opgelet! Voeg jouw merk samen met de kracht van Top Gun: Maverick

5 mei 2022 - 1 minute read
Tom Cruise plays Capt. Pete "Maverick" Mitchell in Top Gun: Maverick from Paramount Pictures, Skydance and Jerry Bruckheimer Films.

Het aftellen is begonnen… Na meerdere keren te zijn uitgesteld gaat de langverwachte blockbuster Top Gun: Maverick op 26 mei in première.

De film met Tom Cruise in de hoofdrol zal volgens de voorspellingen een enorm succes gaan worden. Naar verwachting zal de film veel bioscoopbezoek trekken. Als adverteerder is het daarom de uitgelezen kans om jouw merk onder de aandacht te brengen met veel impact. Top Gun trekt een brede volwassen doelgroep aan, waar zowel mannen als vrouwen te bereiken zijn.

Na meer dan dertig jaar dienst als één van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten.

Bekijk hier de trailer

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze accountmanagers.